Belatedly Resisting Deathbed - Mild Green Valseverk Liquid.

HItta städning Uppsala

Har fått städa min lägenhet väldigt mycket på sistone, varför vet jag inte inte riktigt det känns bara som den blivit stökigare allt lättare på senaste tiden. Jag har länge tänkt på att skaffa städhjälp men aldrig tagit tag i det. Har snackat med olika vänner som har testat det och dom flesta verkade nöjda med resultatet. En av mina polare rekommenderade en städfirma som låg nere på stan som han sa var de absolut bästa på städning i Uppsala. Så i veckan bestämde jag mig för att testa städhjälpen som min polare rekommenderade.

Städningen

De var där och städade medans jag var ute och käkade med min kompis. När jag kom tillbaks såg huset ut som ett helt nytt hus. De hade putsat varenda hörn av huset. Jag var såklart jätte nöjd. Något jag älskade med dem här förutom att de gör ett så noggrant jobb med städningen är att de bara använder miljövänliga produkter. När Jennifer fick reda på att de bara använde miljövänliga produkter så ville hon genast också komma och se hur det såg ut. Jag mötte henne ute på stan så gick vi och shoppa lite först. Hittade inte riktigt något jag ville ha men Jennifer hittade såklart massa olika kläder. Sen gick vi och tog något och åt innan vi gick tillbaks till min nystädade lägenhet. Jennifer blev chockad över hur rent allt såg ut när hon klev in innanför dörren, hon sa att huset såg verkligen helt nytt ut. Hon frågade sedan om numret till städfirman. Sen satt vi bara hos mig och tog det lugnt och kollade film. Sen lagade vi käk vilket var lite synd eftersom vi var tvungna att stöka ner köket lite. Sen vid 10 ungefär så drog Jennifer hem och jag gick och la mig i min nybäddade säng.