Belatedly Resisting Deathbed - Mild Green Valseverk Liquid.

Hobbys och nya planer


Är inte drömmen att kunna försörja sig på sin hobby. Jag vet många som drar inte lite extra pengar till plånboken på sin hobby, men det är få som lyckas leva på sin hobby. Att ha sin hobby som jobb har nog sina fördelar och nackdelar. Fördelarna är att man garanterat alltid kommer att ha kul på jobbet, man lär inte heller tröttna så fort på sitt jobb och gör man något man älskar så blir det mycket lättare att gå till jobbet. Nackdelen är väl kanske att man då gärna jobbar för mycket. Jag vet själv när jag är uppslukad i min hobby att det är svårt att sluta och när man väl tar en paus så är det det enda man tänker på. Jag har haft denna bloggen som hobby nu i flera år och det har varit en väldigt bra källa till en extra inkomst. Men ju mer jag har bloggat desto mer har jag upptäckt hur mycket jag älskar att fotografera. Som ni läsare kanske har . märk så har jag de senaste två åren eller så tagit mycket fler och mycket bättre bilder. Så jag har bestämt mig för att öppna eget. 

En annan grej som jag älskar är ju inredning och att resa en massor. Så nu kommer en stor grej som jag kommer att berätta för er (som kombinerar alla mina hobbys). Vi kommer att köpa ett hus i spanien! Vi åkte dit för inte så länge sedan och kollade på ett par hus. Vi valde ett hus som är lagom stort, modernt, den har en liten, liten pool. Allt man behöver. Vi ville inte ha ett hus som var hur stort som helt utan huset skulle vara hemtrevligt och mysigt och läget skulle vara bra. Så vi kommer att bo där under våren och hösten och vi kommer även att hyra ut det när vi själv inte bor där. Jag ser verkligen framemot mina nya livsplaner.